Laat je inspireren door ons werk

marksinterior.nl

Marks Interior

Marks Interior vertegenwoordigt een hoog segment meubellijn tegen betaalbare prijzen. Het uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor elke ruimte, zowel voor buiten als voor binnen en voor thuis of op het werk.

bostikgroup.nl

Bostik Group

Bostik Group bied slimme oplossingen aan op het gebied van transport en logistiek. In de transportsector weten zij precies wat er speelt. Wij hebben naast het logo ook de website mogen ontwikkelen.

prettylion.nl

Prettylion

Prettylion is een social media bureau voor B2C interieur bedrijven. Het bedrijf is opgericht door de ambitieuze Lora Stokkel. Wij hebben voor haar de nieuwe website gemaakt.

gentledrivers.nl

Gentle Drivers

Gentle Drivers houdt zich special voor u bezig met verschillende soorten chauffeursdiensten in en rondom Amsterdam. Wij hebben naast het logo ook de website mogen ontwikkelen.

sense2b.nl

Sense2B

Sense2b helpt organisaties en medewerkers in het maximaliseren van hun succes door het vergroten van het werkgeluk op de werkvloer. Wij hebben voor Sense2B een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld inclusief een informatieve website.

bamdoom.nl

BamDoom

BamDoom Events & Styling is een jong bedrijf in 't Gooi. Zij verzorgen feesten en partijen voor verschillende gelegenheden. Het doel voor de website was om een clean, maar tegelijkertijd ook een speelse uitstraling te creëren.

lizcachelessentials.com

Liz Cachel Essentials

Lizzy haar droom is om niet alleen essentials op het gebied van sieraden aan te bieden, maar ook te voorzien in essentials voor in je garderobe en woonomgeving. De minimalistische uitstraling staat centraal in de door ons gemaakte webshop.

campaign-store.com

Campaign Store.

Campaign Store. is een creatieve agency die zich focust op conceptontwikkeling en de creatie van online en offline content. Naast de website hebben wij ook een platform ontwikkelt voor het automatiseren van foto selecties voor de klant.

vrowl.io

VR Owl

VR Owl is een full-service VR/AR agency. Het bedrijf ontwikkelt VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Wij hebben het aangeleverde ontwerp geïmplementeerd met WordPress.

nmvoetbalschool.nl

nmvoetbalschool

nmvoetbalschool is een voetbalschool in Gooi en Vechtstreek. Naast het logo hebben wij ook de website ontwikkeld met als doel een luxe uitstraling te realiseren.

posonas.com

Posonas

Een kind kan de kas doen! Posonas biedt snelle en innovatieve kassasystemen aan. Wij hebben een redesign ontworpen en ontwikkeld in ons eigen CMS.

ro-vr.nl

ROVR

ROVR biedt alle tools om je toekomstvisie te visualiseren en elke stakeholder op overtuigende wijze te informeren. Wij hebben het aangeleverde ontwerp geïmplementeerd met WordPress.

mrmiceguy.travel

Mr. Mice Guy

Mr. Mice Guy heeft meer dan 15 jaar ervaring als bestemmingsspecialist. Je kan nu een online Zoom consult boeken om de ins en outs van Amsterdam te ontdekken. Wij hebben de website gemaakt met als doel een speelse uitstraling.

deniseinterieurs.nl

Denise Interieurs

Denise heeft een passie voor interieur, kunst en materialen. Dankzij een perfecte mix van creativiteit, eigenzinnigheid en inlevingsvermogen creëert zij voor jou een uniek interieur met een persoonlijk tintje.

motivatedcoaching.nl

Motivated Coaching

Bij Motivated Coaching kun je terecht voor fysieke en mentale coaching. Monique Pols, oprichter van Motivated Coaching, is een ervaren, enthousiaste, energierijke en gedreven ondernemer, sporter en coach. Wij hebben voor Monique de website gemaakt.

dezorghelden.nl

De ZorgHelden

De ZorgHelden zijn gespecialiseerd in het detacheren van flexibele en zelfstandig maatschappelijke hulpverleners. Wij hebben voor De ZorgHelden een complete website gebouwd in WordPress.

mariomelchiot.com

Mario Melchiot

Mario Melchiot, geboren in Amsterdam op 4 november 1976, is een voormalig Nederlands betaald voetballer. Mario is onder andere actief als analist. Wij hebben voor Mario een website gemaakt voor zijn blogs en podcasts.

wwenc.com

WWENC

WWENC heeft een complete oplossing bedacht voor horecagelegenheden waarbij klanten via eigen smartphone kunnen bestellen. De klant scant de QR-code van zijn eigen tafel en krijgt middels deze weg toegang tot de online menu kaart. Wij hebben zowel de website als de webapplicatie gemaakt.

Mobile app development

Nog even geduld ...

Binnenkort komen onze mobiele app projecten online. STAY TUNED!

Logo voor Gentle Drivers

Gentle Drivers

Gentle Drivers houdt zich special voor u bezig met verschillende soorten chauffeursdiensten in en rondom Amsterdam.

Logo voor BamDoom Events & Styling

BamDoom

Naast de website hebben wij ook het logo ontworpen van BamDoom Events & Styling.

Logo voor Sense2B

Sense2B

Wij hebben voor Sense2B naast de website ook een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Logo voor Ironjaw Software BV

Ironjaw Software

Naast de website hebben wij ook de gehele huisstijl ontworpen voor Ironjaw Software BV. Deel van de huisstijl was het logo.

Logo voor drankjedoen.nl

DrankjeDoen.nl

Voor het nieuwe dating platform DrankjeDoen.nl hebben wij een logo ontworpen. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van het platform.

Logo voor Sportflock

Sportflock

Sportflock is een website voor het laatste nieuws over fitness, bodybuilding, trainingsschema’s, oefeningen, spiergroei, spierherstel, afvallen, voeding, voedingssupplementen en lifestyle.

Logo voor nmvoetbalschool

nmvoetbalschool

Nassis Maachi, betaald voetballer, heeft zijn eigen voetbalschool opgericht. Wij hebben het logo ontworpen en verzorgen ook zijn website.

Rijschool 3D visualisatie

Rijschool

Voor een rijschool hebben wij verkeerssituaties gedigitaliseerd in een 3D visualisatie.

Visitekaartjes voor Ironjaw Software BV

Ironjaw Software

Voor Ironjaw Software BV hebben wij de volledige huisstijl ontworpen. Naast de website zijn we aan de slag gegaan met het logo, de kleuren en de visitekaartjes.

Jeroen Kissen Badkamers en Zwembaden

Jeroen Kissen

Wij bewerken voor Jeroen Kissen Badkamers en Zwembaden verschillende foto's. De opdrachten variëren van het wijzigen van kleuren tot aan het toevoegen van objecten.

Logo voor Denise Interieurs

Denise Interieurs

Voor Denise Interieurs hebben wij naast de website ook haar logo ontworpen. Denise houdt van klassiek, minimalistisch en strak. Deze drie aspecten komen dan ook terug op de website en in het logo.

Cartoon van Jeremy Ziessen

Cartoon van Jeremy

Wij hebben een cartoon gemaakt van model en fotograaf Jeremy Ziessen.