Laat je inspireren door ons werk

ciragroup.nl

CIRA Group

CIRA is een platform voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor vastgoedactiviteiten in Nederland en Suriname. In opdracht voor marketingbureau Leankings hebben wij de website gerealiseerd. 

liesbethkamerling.nl

Liesbeth Kamerling

Liesbeth Kamerling is holistisch coach, auteur, actrice en moeder van drie kinderen. Bekijk de boeken van Liesbeth en lees haar biografie. In samenwerking met Studio Vorm & Gever hebben wij de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

bhowardofficial.com

B. Howard

Brandon Howard, ook bekend als B. Howard, is een Amerikaanse zanger, platen producent en songwriter. Wij hebben een volledig ontwerp gemaakt in Adobe XD. Vervolgens hebben wij dit ontwerp geĆÆmplementeerd in WordPress.

bellasiceandcandystore.com

Bella's Ice & Candy

Van ijs, tot chocola, tot snoep en wafels. De smaakpupillen moeten aan alle kanten wild gemaakt worden. Dat was het plan, in samenwerking met Studio Job en Studio Vorm & Gever hebben wij een unieke website gebouwd.

fashcom.nl

fashcom

Fashcom is een online fashion bedrijf gevestigd in Nijverdal en Amsterdam. Met boxers.nl, sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl en de Belgische shops boxers.be en sokken.be zijn ze namelijk de place to be voor alle onmisbare kledingstukken.

normari.com

Normari

Normari is gespecialiseerd in Luxueuze totaalrenovatie en interieur design. Een zorgeloze verbouwing of renovatie waarbij elk project met dezelfde zin voor perfectie, passie, authenticiteit wordt ontworpen en uitgevoerd.

fabianvandersteen.nl

Salon Studio

Fabian van der Steen is een duurzame Haarstylist gevestigd in The Gallery Salon Studioā€™s in Rotterdam. Kleuringen, permanenten en dry cutting, voor zowel dames als heren zijn de specialiteiten van Fabian. Wij hebben de website ontwikkeld.

skybox.nl

Skybox Sessions

Skybox Sessions is een masterclass academy waar inspiratie en creativiteit naar het hoogste niveau worden getild. Wij hebben een complete website gebouwd waar klanten workshops kunnen boeken en/of coaches kunnen ontmoeten.

to-the-other-side.com

The Other Side

The Other Side wilt je laten zien en voelen dat alleen reizen Ć©Ć©n van de mooiste ervaringen is die je kunt meemaken. Zij nemen de angst die je hebt voor de onbekende weg, door je route te plannen naar jouw persoonlijke keuze.

motivatedcoaching.nl

Motivated Coaching

Bij Motivated Coaching kun je terecht voor fysieke en mentale coaching. Monique Pols, oprichter van Motivated Coaching, is een ervaren, enthousiaste, energierijke en gedreven ondernemer, sporter en coach. Wij hebben voor Monique de website gemaakt.

missj.agency

MISSJ.agency

MISSJ.agency is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in het creƫren van strategieƫn en campagnes voor lifestyle merken. Wij hebben de nieuwe website vormgegeven.

amstelveldpride.nl

Amstelveld Pride

Al 20 jaar is het Amstelveld het epicentrum van Amsterdam Pride. Het verzamelpunt voor de hoofdstedelijke queer en underground scene. Wij hebben in opdracht voor Studio Vorm & Gever de website gebouwd.

bloementrend24.nl

Bloementrend24

Bij Bloementrend24 ben je aan het juiste adres voor een prachtig boeket van hoogwaardige kwaliteit zijdebloemen of droogbloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. Wij hebben de webshop ontworpen en gemaakt in WordPress.

sprank.nl

Sprank

Interieur architectenbureau Sprank uit Rotterdam realiseert transformaties van traditioneel ingerichte kantoren naar kantoorlandschappen. Wij hebben een op maat gemaakt design gemaakt en geĆÆmplementeerd in een Wordpress omgeving.

whisiskey.com

Whisiskey

De whiskey accessoires van Whisiskey bieden het ultieme cadeau voor elke man of vrouw die van whiskey houdt. Wij hebben voor Whisiskey de nieuwe webshop vormgegeven en ontwikkeld in WordPress.

fractiedenhaan.nl

Fractie den Haan

Fractie den Haan wil dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden en tot op hoge leeftijd volwaardig kan blijven meedoen. Wij hebben voor Fractie den Haan een website gebouwd waar men op de hoogte kan blijven van de fractie.

modelbusiness.nl

ModelBusiness

In opdracht voor marketingbureau Leankings hebben wij de nieuwe website van ModelBusiness gemaakt. Modelbusiness is een bureau voor models, hospitality en promotions met een WOW factor.

stofferingvanderhorst.nl

van der Horst

Stoffering van der Horst heeft jarenlange ervaring op het gebied van complete woningstoffering. Wij hebben een compleet nieuwe website gebouwd om het gehele assortiment online te presenteren.

sallyjanebridal.com

SallyJaneBridal

De mooiste merken zijn voor je geselecteerd om je bruidskapsel compleet te maken met unieke haaraccessoires en sieraden. Wij hebben voor SallyJaneBridal een complete webshop gebouwd voor zowel B2C als B2B klanten.

skoy.nl

Artventura

Artventura is een evenementenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben voor hen een unieke website gebouwd met interactieve elementen. Bekijk de website om deze unieke ervaring te beleven.

woongelukt.nl

WoongelukT

WoongelukT is opgericht door opruimcoach en interieurstylist Nicole Schmitz. Zij helpt mensen op een praktische en doelgerichte wijze naar een ideale woonsituatie. Wij hebben de website ontworpen en ontwikkeld voor een partner van ons.

skoyoutdoorcooking.nl

Outdoor Cooking

Met een BBQ van het topmerk Ofyr kunt u zowel een sfeervolle beleving creƫren met een klein gezelschap als met grote groepen. Wij hebben voor Skoy Outdook Cooking een nieuwe webshop gebouwd met diverse betaalmogelijkheden.

cdahuizen.nl

CDA Huizen

CDA Huizen is een lokale partij die voor de belangen van bewoners op zoek gaat naar de leefbaarheid in Huizen. CDA is betrokken en betrouwbaar en zet zich in voor wonen, leven en werken. Wij hebben de website in een nieuw jasje gestoken die aansluit bij de huisstijl van CDA landelijk.

prettylion.nl

Prettylion

Prettylion is een social media bureau voor B2C interieur bedrijven. Het bedrijf is opgericht door de ambitieuze Lora Stokkel. Wij hebben voor haar de nieuwe website gemaakt.

skoy.nl

Skoy Polyether

Skoy Polyether is gevestigd in Dodewaard. Zij maken polyetheren en koudschuim kussens en matrassen op maat. De toepassingen zijn legio zoals caravankussen, loungekussens, bootkussen en losse kussens. Wij hebben een compleet nieuwe website gemaakt.

lizcachelessentials.com

Liz Cachel Essentials

Lizzy haar droom is om niet alleen essentials op het gebied van sieraden aan te bieden, maar ook te voorzien in essentials voor in je garderobe en woonomgeving. De minimalistische uitstraling staat centraal in de door ons gemaakte webshop.

spacovers.nl

Skoy Spacovers

Skoy Spacovers is een Nederlands bedrijf dat maatwerk spacovers produceert en verkoopt. Naast de nieuwe website hebben wij ook het online bestelproces geoptimaliseerd voor zowel particulieren klanten als resellers.

deboemelbussum.nl

CafƩ De Boemel

Ook wel de huiskamer van Bussum genoemd! Uitgaan? Borrel geven of je verjaardag vieren? Speciale gelegenheid? Bij de Boemel kan het allemaal, van jong tot oud! Wij hebben voor CafƩ De Boemel de nieuwe website ontworpen en gebouwd.

memoriesbymemories.com

Memories by Memories

In de Memory Box kunnen dierbare herinneringen mooi bewaard blijven. Wij hebben voor Memories by Memories een webshop mogen ontwikkelen waar onder andere de Memory Box besteld kan worden.

admschoonmaakbedrijf.nl

ADM

ADM is een professioneel schoonmaakbedrijf. Kernwaardes van het bedrijf zijn kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. Naast de complete huisstijl hebben wij ook de website mogen ontwikkelen.

marksinterior.nl

Marks Interior

Marks Interior vertegenwoordigt een hoog segment meubellijn tegen betaalbare prijzen. Het uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor elke ruimte, zowel voor buiten als voor binnen en voor thuis of op het werk.

worldoftigr.com

World of TIGR

World of TIGR is een sport fashion merk met impact. Met eigen TIGR Hockeyclub in Zuid Afrika en kenmerkende producten werkt dit bedrijf aan het creƫren van dƩ ultieme sport experience, zowel binnen als buiten het veld. Wij hebben de webshop mogen bouwen.

bostikgroup.nl

Bostik Group

Bostik Group bied slimme oplossingen aan op het gebied van transport en logistiek. In de transportsector weten zij precies wat er speelt. Wij hebben naast het logo ook de website mogen ontwikkelen.

gentledrivers.nl

Gentle Drivers

Gentle Drivers houdt zich special voor u bezig met verschillende soorten chauffeursdiensten in en rondom Amsterdam. Wij hebben naast het logo ook de website mogen ontwikkelen.

sense2b.nl

Sense2B

Sense2b helpt organisaties en medewerkers in het maximaliseren van hun succes door het vergroten van het werkgeluk op de werkvloer. Wij hebben voor Sense2B een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld inclusief een informatieve website.

bamdoom.nl

BamDoom

BamDoom Events & Styling is een jong bedrijf in 't Gooi. Zij verzorgen feesten en partijen voor verschillende gelegenheden. Het doel voor de website was om een clean, maar tegelijkertijd ook een speelse uitstraling te creƫren.

campaign-store.com

Campaign Store.

Campaign Store. is een creatieve agency die zich focust op conceptontwikkeling en de creatie van online en offline content. Naast de website hebben wij ook een platform ontwikkelt voor het automatiseren van foto selecties voor de klant.

vrowl.io

VR Owl

VR Owl is een full-service VR/AR agency. Het bedrijf ontwikkelt VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Wij hebben het aangeleverde ontwerp geĆÆmplementeerd met WordPress.

nmvoetbalschool.nl

nmvoetbalschool

nmvoetbalschool is een voetbalschool in Gooi en Vechtstreek. Naast het logo hebben wij ook de website ontwikkeld met als doel een luxe uitstraling te realiseren.

posonas.com

Posonas

Een kind kan de kas doen! Posonas biedt snelle en innovatieve kassasystemen aan. Wij hebben een redesign ontworpen en ontwikkeld in ons eigen CMS.

ro-vr.nl

ROVR

ROVR biedt alle tools om je toekomstvisie te visualiseren en elke stakeholder op overtuigende wijze te informeren. Wij hebben het aangeleverde ontwerp geĆÆmplementeerd met WordPress.

deniseinterieurs.nl

Denise Interieurs

Denise heeft een passie voor interieur, kunst en materialen. Dankzij een perfecte mix van creativiteit, eigenzinnigheid en inlevingsvermogen creƫert zij voor jou een uniek interieur met een persoonlijk tintje.

mariomelchiot.com

Mario Melchiot

Mario Melchiot, geboren in Amsterdam op 4 november 1976, is een voormalig Nederlands betaald voetballer. Mario is onder andere actief als analist. Wij hebben voor Mario een website gemaakt voor zijn blogs en podcasts.

actief50

actief50

Actief50 is een datingsite en app voor de actieve 50-plusser. Wij hebben een redesign gemaakt voor de mobiele Android en iOS app.

CIRA

CIRA Groep

Voor CIRA Groep hebben wij naast de website ook de huisstijl mogen ontwerpen inclusief logo.

Bloementrend24

Bloementrend24

Voor Bloementrend24 hebben wij naast de webshop ook de huisstijl mogen ontwerpen inclusief logo.

Logo voor Stoffering van der Host

van der Horst

Naast de website hebben wij ook het logo aangepast naar de nieuwe huisstijl van Stoffering van der Horst.

Logo voor nmvoetbalschool

nmvoetbalschool

Nassis Maachi, betaald voetballer, heeft zijn eigen voetbalschool opgericht. Wij hebben het logo ontworpen en verzorgen ook zijn website.

Logo voor Gentle Drivers

Gentle Drivers

Gentle Drivers houdt zich special voor u bezig met verschillende soorten chauffeursdiensten in en rondom Amsterdam.

Logo voor BamDoom Events & Styling

BamDoom

Naast de website hebben wij ook het logo ontworpen van BamDoom Events & Styling.

Logo voor Sense2B

Sense2B

Wij hebben voor Sense2B naast de website ook een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Logo voor Schoonmaakbedrijf ADM

ADM

ADM is een professioneel schoonmaakbedrijf. Kernwaardes van het bedrijf zijn kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. Naast de website hebben wij de complete huisstijl ontworpen.

Logo voor Ironjaw Software BV

Ironjaw Software

Naast de website hebben wij ook de gehele huisstijl ontworpen voor Ironjaw Software BV. Deel van de huisstijl was het logo.

Rijschool 3D visualisatie

Rijschool

Voor een rijschool hebben wij verkeerssituaties gedigitaliseerd in een 3D visualisatie.

Logo voor Sportflock

Sportflock

Sportflock is een website voor het laatste nieuws over fitness, bodybuilding, trainingsschemaā€™s, oefeningen, spiergroei, spierherstel, afvallen, voeding, voedingssupplementen en lifestyle.

Visitekaartjes voor Ironjaw Software BV

Ironjaw Software

Voor Ironjaw Software BV hebben wij de volledige huisstijl ontworpen. Naast de website zijn we aan de slag gegaan met het logo, de kleuren en de visitekaartjes.

Jeroen Kissen Badkamers en Zwembaden

Jeroen Kissen

Wij bewerken voor Jeroen Kissen Badkamers en Zwembaden verschillende foto's. De opdrachten variƫren van het wijzigen van kleuren tot aan het toevoegen van objecten.

Logo voor Denise Interieurs

Denise Interieurs

Voor Denise Interieurs hebben wij naast de website ook haar logo ontworpen. Denise houdt van klassiek, minimalistisch en strak. Deze drie aspecten komen dan ook terug op de website en in het logo.

Cartoon van Jeremy Ziessen

Cartoon van Jeremy

Wij hebben een cartoon gemaakt van model en fotograaf Jeremy Ziessen.