Laat je inspireren door ons werk

fransottenstadion.nl

Frans Otten Stadion

Het Frans Otten Stadion is de perfecte locatie voor bijeenkomsten en activiteiten. Het is een sport- en ontmoetingscomplex in Amsterdam. Wij hebben een compleet nieuw ontwerp gemaakt en de website gebouwd in WordPress.

mrpomtrimsalon.nl

Mr. Pom Trimsalon

Mr. Pom Trimsalon is de eerste premium salon van Nederland voor kleine- en middelgrote rassen. Beleef de moderne ruimtes, geuren en behandelingen bij de salon in Blaricum. Wij hebben de website ontworpen en gebouwd.

indermaur.nl

George In der Maur

Het bedrijf George In der Maur is gespecialiseerd in het bieden van unieke orthopedische schoen-oplossingen voor complexe problematiek. Wij hebben de website in een nieuw jasje gestoken in samenwerking met GoCrazy Agency.

brasserieopdorp.nl

Brasserie Op Dorp

Bij Brasserie Op Dorp geniet je naast het Witte Kerkje van een smakelijke lunch of geweldig diner. Wij hebben de nieuwe website gemaakt voor het restaurant in Noordwijkerhout. Ook hebben wij een eigen online reserveringssysteem gebouwd.

sevplantenbakken.nl

SEV Plantenbakken

SEV Plantenbakken is een bedrijf uit Breda die online plantenbakken verkoopt in verschillende kleuren, formaten en afmetingen. Bij SEV kun je ook terecht voor plantenbakken op maat. Wij hebben SEV voorzien van een gloednieuwe webshop.

josmolema.nl

Jos Molema

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je werk? Mis je de focus, energie of het resultaat? Wil je je onderneming laten groeien, maar weet je niet hoe? Jos Molema laat je zien hoe je dit blijvend verandert. Wij hebben voor Jos de nieuwe website gemaakt.

chefvisuals.com

Chef Visuals

Chef Visuals is een Full Service Video Productiebedrijf in Blaricum. Het bedrijf maakt videoclips voor bekende artiesten waaronder Snelle, Frenna, Camille, Kevin & Pjotr. Wij hebben de nieuwe website vormgegeven met uiteraard veel beeldmateriaal.

purinoxhme.com

PURINOX HME

Purinox HME B.V. produceert warmte- en vochtwisselaars voor patiënten met een tracheostoma. Doormiddel van 3D metaal printen bieden we verbeterde, innovatieve en duurzame oplossingen. Wij hebben de website inclusief shop functie gemaakt.

senzabeauty.nl

Senza Beauty

Senza Beauty is een schoonheidssalon gevestigd in het centrum van Bussum. Naast het bouwen van de nieuwe website hebben wij ook een tool ontwikkelt die persoonlijk advies op basis van een korte vragenlijst.

amsterdamcarcompany.nl

Car Company

Amsterdam Car Company is een internationale autodealer gespecialiseerd in exclusieve voertuigen. In samenwerking met Studio Vorm & Gever hebben wij de nieuwe website vormgegeven en gebouwd in WordPress.

tommuyters.com

Tom Muyters

De Belgische ontwerper Tom Muyters werkt samen met bekwame vakmensen en getalenteerde ambachtslieden om een ​​innovatieve, maar tijdloze benadering van zijn meubelcollectie te brengen. Het bedrijf is gevestigd in Los Angeles.

olddutchrotterdam.nl

Old Dutch

Midden in Rotterdam bevindt zich het befaamde Restaurant Old Dutch met een unieke historie welke teruggaat tot 1932. In samenwerking met Studio Vorm & Gever hebben wij de nieuwe website mogen bouwen.

crosslab.io

Crosslab

Crosslab is een Marketingbureau gespecialiseerd in TikTok Ads. Het bedrijf helpt je bij het maken van content en het beheren van de campagnes. Wij hebben de landingspagina ontworpen en gebouwd in Wordpress. 

cultureyourbrnd.com

Culture Your BRND

Social Media Bureau Culture Your BRND maakt visuele content met een community van storytellers, content creators, ontwerpers en marketeers. Wij hebben de volledige website ontworpen en gebouwd in WordPress.

culdy.nl

Culdy

Culdy is opgericht vanuit de behoefte om online marketing een centrale rol te geven in de strategische marketingplannen van culturele organisaties. Inmiddels in Culdy uitgegroeid tot een organisatie met een breed palet aan online diensten.

generationcovid.nl

Generation Covid

Generation Covid is een elegant en eigentijds merk voor een generatie die een periode van verplichte fysieke afstand tot hun dierbare moest overwinnen. Wij hebben de webshop ontworpen en gebouwd.

sundaes.nl

Sundaes

Sundaes is een ijssalon gevestigd in winkelcentrum Oostermeent in Huizen. Het schepijs wordt dagelijks ter plaatse in onze winkel bereid én uitsluitend dagvers verkocht. Wij hebben de nieuwe website vormgegeven en ontwikkeld.

goudnederland.nl

GOUD Nederland

GOUD (voorheen Fractie den Haan) wil dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden. GOUD is een politieke partij van en voor mensen: primair voor senioren, maar in verbinding met toekomstige generaties. Wij hebben de nieuwe website gebouwd.

ondernemers.nieuwkijkduin.nl

Nieuw Kijkduin

Direct aan het strand van Kijkduin komt all-season-badplaats Nieuw Kijkduin! Hier wordt een compleet nieuwe strandbeleving gerealiseerd. De website dient als online brochure voor ondernemers die zich in het nieuwe gebied willen vestigen.

ethicarestaurant.nl

Ethica

Restaurant Ethica uit Den Haag staat bekend om de duurzame, lokale en zelfgemaakte gerechten. In opdracht voor marketingbureau Leankings hebben wij de nieuwe website gebouwd in WordPress.

verden.nl

Verden

Verden B.V. helpt jou bij het werken met een purpose. Door middel van purpose driven management van Verden zorgen zij dat je werk doet dat echt bij je past. Wij hebben de website omgebouwd naar WordPress.

campaign-store.com

Campaign Store

Campaign Store. is een creatieve agency die zich focust op conceptontwikkeling en de creatie van online en offline content. Naast de website hebben wij ook een platform ontwikkelt voor het automatiseren van foto selecties voor de klant.

fred-developers.nl

FRED Developers

FRED Developers B.V. is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zijn oorsprong heeft bij vastgoedonderneming Fortress. Wij hebben voor "FRED" de nieuwe website gebouwd in samenwerking met het bedrijf Studio Vorm & Gever.

by-fiore.com

BY FIORE

BY FIORE produceert duurzame badkleding van gerecyclede plastic flessen. Voor dit unieke concept hebben wij de webshop mogen bouwen. Wij hebben zowel het ontwerp als de ontwikkeling volledig verzorgd binnen WordPress.

archiv-fc.nl

Archiv FC

Archiv FC ontwerpt en realiseert meubels en werkomgevingen. Het bureau levert collecties aan een selecte groep projectinrichters, stuk voor stuk liefhebbers van mooie werkomgevingen, die oog hebben voor de details van een meubel.

womenscoach.nl

Women's Coach

Topsporter Anne Bavelaar geeft jou de tools en kennis om jouw training en herstel effectiever te maken. Anne is gespecialiseerde sport- en hormooncoach voor sportieve vrouwen. Wij hebben de website gebouwd voor haar bedrijf.

trobiofficial.com

TROBI

De 21-jarige Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, is dj en producer. Hij heeft vele hits op zijn naam staan samen met artiesten als Ronnie Flex, Josylvio, Mula B, Frenna en Sevn Alias. Wij hebben zowel het ontwerp als de ontwikkeling uitgevoerd.

padellab.nl

Padel Lab

Padel is populair en groeit snel! Gaat Padel de meest beoefende sport worden in Nederland? Bij Padel Lab kun je padelbanen huren door heel Nederland. Momenteel is Padel Lab te vinden in onder andere Amsterdam, Scheveningen, Alkmaar en Eindhoven.

brasseriekeyzer.nl

Brasserie Keyzer

In het culturele hart van Amsterdam bevindt zich Brasserie Keyzer. Aan het Museumplein, naast het Concertgebouw kun je genieten van de warme sfeer en (h)eerlijke gerechten. Wij hebben de nieuwe website gebouwd.

tikdroid.com

Tikdroid

Tikdroid is een internationaal bedrijf voor het kopen van TikTok volgers, likes en views. Wij hebben de website inclusief geanimeerde illustraties ontworpen en vervolgens omgezet in een WordPress omgeving.

jeckx.nl

JECKX

In het culturele hart van Amsterdam bevindt zich Brasserie Keyzer. Aan het Museumplein, naast het Concertgebouw kun je genieten van de warme sfeer en (h)eerlijke gerechten. Wij hebben de nieuwe website gebouwd.

powerfullionessclub.com

The PLC

The Powerful Lioness Club is een NFT project in samenwerking UN Women en Profile Nederland. Wij hebben de NFT collectie gegenereerd, de website gebouwd en het smart contract gemaakt.

bodyreboot.nl

BodyReboot

Canan Yavas coacht vrouwen naar hun droomfiguur! Voeding, training en mindset aangepast op elk niveau. Wij hebben de nieuwe website ontworpen en gebouwd met een webshop module voor het bestellen van een online coaching programma.

bhowardofficial.com

B. Howard

Brandon Howard, ook bekend als B. Howard, is een Amerikaanse zanger, platen producent en songwriter. Wij hebben een volledig ontwerp gemaakt in Adobe XD. Vervolgens hebben wij dit ontwerp geïmplementeerd in WordPress.

thenftdesk.com

The NFT Desk

The NFT Desk is een online platform waar je je eigen NFT kan laten bedrukken op een canvas. Wij hebben zowel het design als de functionaliteit voor het uploaden van de NFT gemaakt.

fightingrhinosociety.io

FRS

Fighting Rhino Society is een NFT project van 4444 unieke NFTs met een uitgebreide roadmap. Wij hebben naast de website ook de volledige upload, smart contract met whitelist en web3 mint applicatie geleverd.

liesbethkamerling.nl

Liesbeth Kamerling

Liesbeth Kamerling is holistisch coach, auteur, actrice en moeder van drie kinderen. Bekijk de boeken van Liesbeth en lees haar biografie. In samenwerking met Studio Vorm & Gever hebben wij de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

bellasiceandcandystore.com

Bella's Ice & Candy

Van ijs, tot chocola, tot snoep en wafels. De smaakpupillen moeten aan alle kanten wild gemaakt worden. Dat was het plan, in samenwerking met Studio Job en Studio Vorm & Gever hebben wij een unieke website gebouwd.

skybox.nl

Skybox

Skybox Sessions is een masterclass academy waar inspiratie en creativiteit naar het hoogste niveau worden getild. Wij hebben een complete website gebouwd waar klanten workshops kunnen boeken en/of coaches kunnen ontmoeten.

fashcom.nl

fashcom

Fashcom is een online fashion bedrijf gevestigd in Nijverdal en Amsterdam. Met boxers.nl, sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl en de Belgische shops boxers.be en sokken.be zijn ze namelijk de place to be voor alle onmisbare kledingstukken.

normari.com

Normari

Normari is gespecialiseerd in Luxueuze totaalrenovatie en interieur design. Een zorgeloze verbouwing of renovatie waarbij elk project met dezelfde zin voor perfectie, passie, authenticiteit wordt ontworpen en uitgevoerd.

ciragroup.nl

CIRA Group

CIRA is een platform voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor vastgoedactiviteiten in Nederland en Suriname. In opdracht voor marketingbureau Leankings hebben wij de website gerealiseerd. 

fabianvandersteen.nl

Salon Studio

Fabian van der Steen is een duurzame Haarstylist gevestigd in The Gallery Salon Studio’s in Rotterdam. Kleuringen, permanenten en dry cutting, voor zowel dames als heren zijn de specialiteiten van Fabian. Wij hebben de website ontwikkeld.

to-the-other-side.com

The Other Side

The Other Side wilt je laten zien en voelen dat alleen reizen één van de mooiste ervaringen is die je kunt meemaken. Zij nemen de angst die je hebt voor de onbekende weg, door je route te plannen naar jouw persoonlijke keuze.

motivatedcoaching.nl

Motivated Coaching

Bij Motivated Coaching kun je terecht voor fysieke en mentale coaching. Monique Pols, oprichter van Motivated Coaching, is een ervaren, enthousiaste, energierijke en gedreven ondernemer, sporter en coach. Wij hebben voor Monique de website gemaakt.

missj.agency

MISSJ.agency

MISSJ.agency is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in het creëren van strategieën en campagnes voor lifestyle merken. Wij hebben de nieuwe website vormgegeven.

amstelveldpride.nl

Amstelveld Pride

Al 20 jaar is het Amstelveld het epicentrum van Amsterdam Pride. Het verzamelpunt voor de hoofdstedelijke queer en underground scene. Wij hebben in opdracht voor Studio Vorm & Gever de website gebouwd.

bloementrend24.nl

Bloementrend24

Bij Bloementrend24 ben je aan het juiste adres voor een prachtig boeket van hoogwaardige kwaliteit zijdebloemen of droogbloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. Wij hebben de webshop ontworpen en gemaakt in WordPress.

sprank.nl

Sprank

Interieur architectenbureau Sprank uit Rotterdam realiseert transformaties van traditioneel ingerichte kantoren naar kantoorlandschappen. Wij hebben een op maat gemaakt design gemaakt en geïmplementeerd in een Wordpress omgeving.

whisiskey.com

Whisiskey

De whiskey accessoires van Whisiskey bieden het ultieme cadeau voor elke man of vrouw die van whiskey houdt. Wij hebben voor Whisiskey de nieuwe webshop vormgegeven en ontwikkeld in WordPress.

fractiedenhaan.nl

Fractie den Haan

Fractie den Haan wil dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden en tot op hoge leeftijd volwaardig kan blijven meedoen. Wij hebben voor Fractie den Haan een website gebouwd waar men op de hoogte kan blijven van de fractie.

modelbusiness.nl

ModelBusiness

In opdracht voor marketingbureau Leankings hebben wij de nieuwe website van ModelBusiness gemaakt. Modelbusiness is een bureau voor models, hospitality en promotions met een WOW factor.

stofferingvanderhorst.nl

van der Horst

Stoffering van der Horst heeft jarenlange ervaring op het gebied van complete woningstoffering. Wij hebben een compleet nieuwe website gebouwd om het gehele assortiment online te presenteren.

sallyjanebridal.com

SallyJaneBridal

De mooiste merken zijn voor je geselecteerd om je bruidskapsel compleet te maken met unieke haaraccessoires en sieraden. Wij hebben voor SallyJaneBridal een complete webshop gebouwd voor zowel B2C als B2B klanten.

skoy.nl

Artventura

Artventura is een evenementenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben voor hen een unieke website gebouwd met interactieve elementen. Bekijk de website om deze unieke ervaring te beleven.

woongelukt.nl

WoongelukT

WoongelukT is opgericht door opruimcoach en interieurstylist Nicole Schmitz. Zij helpt mensen op een praktische en doelgerichte wijze naar een ideale woonsituatie. Wij hebben de website ontworpen en ontwikkeld voor een partner van ons.

skoyoutdoorcooking.nl

Outdoor Cooking

Met een BBQ van het topmerk Ofyr kunt u zowel een sfeervolle beleving creëren met een klein gezelschap als met grote groepen. Wij hebben voor Skoy Outdook Cooking een nieuwe webshop gebouwd met diverse betaalmogelijkheden.

cdahuizen.nl

CDA Huizen

CDA Huizen is een lokale partij die voor de belangen van bewoners op zoek gaat naar de leefbaarheid in Huizen. CDA is betrokken en betrouwbaar en zet zich in voor wonen, leven en werken. Wij hebben de website in een nieuw jasje gestoken die aansluit bij de huisstijl van CDA landelijk.

prettylion.nl

Prettylion

Prettylion is een social media bureau voor B2C interieur bedrijven. Het bedrijf is opgericht door de ambitieuze Lora Stokkel. Wij hebben voor haar de nieuwe website gemaakt.

skoy.nl

Skoy Polyether

Skoy Polyether is gevestigd in Dodewaard. Zij maken polyetheren en koudschuim kussens en matrassen op maat. De toepassingen zijn legio zoals caravankussen, loungekussens, bootkussen en losse kussens. Wij hebben een compleet nieuwe website gemaakt.

lizcachelessentials.com

Liz Cachel Essentials

Lizzy haar droom is om niet alleen essentials op het gebied van sieraden aan te bieden, maar ook te voorzien in essentials voor in je garderobe en woonomgeving. De minimalistische uitstraling staat centraal in de door ons gemaakte webshop.

spacovers.nl

Skoy Spacovers

Skoy Spacovers is een Nederlands bedrijf dat maatwerk spacovers produceert en verkoopt. Naast de nieuwe website hebben wij ook het online bestelproces geoptimaliseerd voor zowel particulieren klanten als resellers.

deboemelbussum.nl

Café De Boemel

Ook wel de huiskamer van Bussum genoemd! Uitgaan? Borrel geven of je verjaardag vieren? Speciale gelegenheid? Bij de Boemel kan het allemaal, van jong tot oud! Wij hebben voor Café De Boemel de nieuwe website ontworpen en gebouwd.

memoriesbymemories.com

Memories by Memories

In de Memory Box kunnen dierbare herinneringen mooi bewaard blijven. Wij hebben voor Memories by Memories een webshop mogen ontwikkelen waar onder andere de Memory Box besteld kan worden.

admschoonmaakbedrijf.nl

ADM

ADM is een professioneel schoonmaakbedrijf. Kernwaardes van het bedrijf zijn kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. Naast de complete huisstijl hebben wij ook de website mogen ontwikkelen.

marksinterior.nl

Marks Interior

Marks Interior vertegenwoordigt een hoog segment meubellijn tegen betaalbare prijzen. Het uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor elke ruimte, zowel voor buiten als voor binnen en voor thuis of op het werk.

worldoftigr.com

World of TIGR

World of TIGR is een sport fashion merk met impact. Met eigen TIGR Hockeyclub in Zuid Afrika en kenmerkende producten werkt dit bedrijf aan het creëren van dé ultieme sport experience, zowel binnen als buiten het veld. Wij hebben de webshop mogen bouwen.

bostikgroup.nl

Bostik Group

Bostik Group bied slimme oplossingen aan op het gebied van transport en logistiek. In de transportsector weten zij precies wat er speelt. Wij hebben naast het logo ook de website mogen ontwikkelen.

sense2b.nl

Sense2B

Sense2b helpt organisaties en medewerkers in het maximaliseren van hun succes door het vergroten van het werkgeluk op de werkvloer. Wij hebben voor Sense2B een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld inclusief een informatieve website.

gentledrivers.nl

Gentle Drivers

Gentle Drivers houdt zich special voor u bezig met verschillende soorten chauffeursdiensten in en rondom Amsterdam. Wij hebben naast het logo ook de website mogen ontwikkelen.

bamdoom.nl

BamDoom

BamDoom Events & Styling is een jong bedrijf in 't Gooi. Zij verzorgen feesten en partijen voor verschillende gelegenheden. Het doel voor de website was om een clean, maar tegelijkertijd ook een speelse uitstraling te creëren.

vrowl.io

VR Owl

VR Owl is een full-service VR/AR agency. Het bedrijf ontwikkelt VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Wij hebben het aangeleverde ontwerp geïmplementeerd met WordPress.

posonas.com

Posonas

Een kind kan de kas doen! Posonas biedt snelle en innovatieve kassasystemen aan. Wij hebben een redesign ontworpen en ontwikkeld in ons eigen CMS.

ro-vr.nl

ROVR

ROVR biedt alle tools om je toekomstvisie te visualiseren en elke stakeholder op overtuigende wijze te informeren. Wij hebben het aangeleverde ontwerp geïmplementeerd met WordPress.

deniseinterieurs.nl

Denise Interieurs

Denise heeft een passie voor interieur, kunst en materialen. Dankzij een perfecte mix van creativiteit, eigenzinnigheid en inlevingsvermogen creëert zij voor jou een uniek interieur met een persoonlijk tintje.

mariomelchiot.com

Mario Melchiot

Mario Melchiot, geboren in Amsterdam op 4 november 1976, is een voormalig Nederlands betaald voetballer. Mario is onder andere actief als analist. Wij hebben voor Mario een website gemaakt voor zijn blogs en podcasts.

actief50

actief50

Actief50 is een datingsite en app voor de actieve 50-plusser. Wij hebben een redesign gemaakt voor de mobiele Android en iOS app.

CIRA

CIRA Groep

Voor CIRA Groep hebben wij naast de website ook de huisstijl mogen ontwerpen inclusief logo.

Bloementrend24

Bloementrend24

Voor Bloementrend24 hebben wij naast de webshop ook de huisstijl mogen ontwerpen inclusief logo.

Logo voor Stoffering van der Host

van der Horst

Naast de website hebben wij ook het logo aangepast naar de nieuwe huisstijl van Stoffering van der Horst.

Logo voor nmvoetbalschool

nmvoetbalschool

Nassis Maachi, betaald voetballer, heeft zijn eigen voetbalschool opgericht. Wij hebben het logo ontworpen en verzorgen ook zijn website.

Logo voor Gentle Drivers

Gentle Drivers

Gentle Drivers houdt zich special voor u bezig met verschillende soorten chauffeursdiensten in en rondom Amsterdam.

Logo voor BamDoom Events & Styling

BamDoom

Naast de website hebben wij ook het logo ontworpen van BamDoom Events & Styling.

Logo voor Sense2B

Sense2B

Wij hebben voor Sense2B naast de website ook een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Logo voor Schoonmaakbedrijf ADM

ADM

ADM is een professioneel schoonmaakbedrijf. Kernwaardes van het bedrijf zijn kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. Naast de website hebben wij de complete huisstijl ontworpen.

Logo voor Ironjaw Software BV

Ironjaw Software

Naast de website hebben wij ook de gehele huisstijl ontworpen voor Ironjaw Software BV. Deel van de huisstijl was het logo.

Rijschool 3D visualisatie

Rijschool

Voor een rijschool hebben wij verkeerssituaties gedigitaliseerd in een 3D visualisatie.

Logo voor Sportflock

Sportflock

Sportflock is een website voor het laatste nieuws over fitness, bodybuilding, trainingsschema’s, oefeningen, spiergroei, spierherstel, afvallen, voeding, voedingssupplementen en lifestyle.

Visitekaartjes voor Ironjaw Software BV

Ironjaw Software

Voor Ironjaw Software BV hebben wij de volledige huisstijl ontworpen. Naast de website zijn we aan de slag gegaan met het logo, de kleuren en de visitekaartjes.

Jeroen Kissen Badkamers en Zwembaden

Jeroen Kissen

Wij bewerken voor Jeroen Kissen Badkamers en Zwembaden verschillende foto's. De opdrachten variëren van het wijzigen van kleuren tot aan het toevoegen van objecten.

Logo voor Denise Interieurs

Denise Interieurs

Voor Denise Interieurs hebben wij naast de website ook haar logo ontworpen. Denise houdt van klassiek, minimalistisch en strak. Deze drie aspecten komen dan ook terug op de website en in het logo.

Cartoon van Jeremy Ziessen

Cartoon van Jeremy

Wij hebben een cartoon gemaakt van model en fotograaf Jeremy Ziessen.