Image placeholder

Specialist in webdesign

Een website is tegenwoordig jouw online visitekaartje. Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren professionele maatwerk websites voor verschillende branches.

All-in websites

One page

One page websiteZelf te beheren via CMSSEO geoptimaliseerdInclusief Google Cloud hostingSSL certificaatMaandelijkse rapportage

Website

Website (10 pagina's)Zelf te beheren via CMSSEO geoptimaliseerdInclusief Google Cloud hostingSSL certificaatMaandelijkse rapportage

E-commerce

Complete webshopWordPress CMSSEO geoptimaliseerdInclusief hostingSSL certificaatMaandelijkse rapportage

Hoe het werkt 

chat-bubble

1. Kennismaking

Alle magie begint met een kop koffie om kennis te maken en alle wensen op een rijtje te zetten.

2. Ontwikkeling

Na de eerste brainstormsessie gaat TISKO van start met het realiseren van alle afgesproken diensten.

3. Feedback

Na de eerste oplevering is er altijd ruimte voor feedback. Ons klant staat centraal en wij werken graag naar het beste resultaat.

4. Voilá

Bij 100% tevredenheid publiceren wij de content en is jouw bedrijf zichtbaar voor de hele wereld.

Wil je met ons werken?

Laten we jouw project besprekenzodat we je de beste oplossing aan kunnen bieden.

WordPress

Zelf je website of webshop beheren

Met het gebruik van het WordPress kun je zelf je eigen website beheren. Het toevoegen of wijzigen van content op je site is gemakkelijk en snel te regelen via je eigen dashboard.
WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee websites gebouwd en onderhouden worden. WordPress is op dit moment werelds meest gebruikte framework voor het ontwikkelen van websites. Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met ons team.

Zelf je eigen website bouwen

TISKO Website Builder

Wil je zelf je eigen website bouwen? Met de TISKO Website Builder is het mogelijk om zonder uitgebreide kennis een professionele website te lanceren.
+158 templates en kant-en-klare blokkenResponsive designsSEO vriendelijkE-commerce SolutionGratis Google Cloud hostingEigen domeinnaamSSL beveiligd